Νιόπλιας: “Τώρα πλέον όλα είναι στο χέρι μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε: “Όλα είναι στο χέρι μας, καλύψαμε μια πολύ μεγάλη διαφορά”.

Μιλώντας στο sdna τόνισε:

Για το χθεσινό παιχνίδι σχολίασε ότι: «Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι από όσα έχουμε δώσει ως τώρα. Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα με πολύ καλή έδρα και πολύ φανατικό κοινό. Θέλαμε πολύ την νίκη και νομίζω πως θα μπορούσαμε να την πάρουμε. Παρ’ όλα αυτά και ο βαθμό της ισοπαλίας καλός είναι».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος υποστήριξε ότι: «Τώρα πλέον όλα είναι στο χέρι μας, αυτό είναι το σημαντικότερο. Στα τρία παιχνίδια που μένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος θέλουμε στην χειρότερη δύο νίκες άμα κερδίσουμε τον Φωστήρα και έτσι θα βγούμε πρώτοι. Καλύψαμε μία πολύ μεγάλη διαφορά 12 πόντων και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό».

Τέλος για τους καφέδες που δέχθηκε από την κερκίδα των φίλων της ομάδας της Νίκαιας είπε γελώντας ότι: «Αφού μου έριξαν τον πρώτο καφέ, μετά κάθε φορά που σηκωνόμουν να κοουτσάρω μου έριχναν και από έναν ακόμα. Φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει. Στο τέλος το σακάκι μου είχε γίνει χάλια. Αλλά, ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται από ένα σημείο και μετά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook