“Πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία υπογραφής του συμφωνητικου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα θέμα που παραμένει ανοικτό εδώ και δέκα μήνες φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του σύμφωνα και με όσα ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Η Διοικούσα Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα όπου μεταξύ αυτών, έδωσε το παρόν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης. Στην συνεδρίαση συζητήθηκε το ανοικτό θέμα – εδώ και δέκα μήνες – που αφορά την υπογραφή του συμφωνητικού μεταξύ του Ερασιτέχνη και της Διοικούσας Επιτροπής.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, παρέστη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στον οποίο οι επιχειρηματίες έδωσαν συγχαρητήρια για την επανεκλογή του και του ευχήθηκαν καλή συνεργασία με το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που εξελέγη.

Η ομάδα των επιχειρηματιών εξέφρασε την στήριξη της στο πρόσωπο του Γιάννη Δανδάλη, ενώ και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επανέλλαβε αυτό που είχε πεί και πρόσφατα, ότι στηρίζει την προσπάθεια των 9 επιχειρηματιών και αναγνωρίζει το έργο που έχουν επιτελέσει στην αναδόμηση του ΟΦΗ.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να επιταχυνθεί η διαδικασία υπογραφής του συμφωνητικού, ανάμεσα στις δυο πλευρές, κάτι που θα γίνει άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook