Η επιστολή του Έρικ Γουόρντεν στους φίλους του ΟΦΗ μέσω του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δήλωση που απέστειλε στο Gentikoule, ο Γκανέζος επιθετικός αποχαιρετάει τους φιλάθλους του ΟΦΗ και αναφέρεται στους λόγους που αποχωρεί από την ομάδα. “Αγαπώ τον ΟΦΗ και την Κρήτη, εύχομαι να έρθει η άνοδος” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο Έρικ Γουόρντεν τονίζει ότι ήταν προσωπικοί οι λόγοι που τον υποχρέωσαν να ζητήσει να φύγει από τον ΟΦΗ υπογραμμίζοντας ότι αυτοί τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Αναλυτικά η δήλωση του Έρικ Γουόρντεν

Προς όλους τους φίλους του ΟΦΗ

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία για να σας ενημερώσω οτι αποχωρώ μετα απο κοινή συμφωνία με την ομαδα, καθώς, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων τα οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω, δεν μπόρεσα να συμβάλλω στη βελτίωση της όσο θα ήθελα.

Αγαπώ και εκτιμώ τον ΟΦΗ και είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην οποία εχω παίξει απο τότε που άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Επιθυμία μου ήταν να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα και να θυσιαστώ γι’αυτήν αλλα κάποιες φορές η ζωή τα φέρνει διαφορετικά.

Ζήτησα να αποχωρήσω για να επιστρέψω στην οικογενειά μου, να περασω λιγο χρόνο μαζί τους και να καθαρίσω το μυαλό μου. Όπως ανάφερα δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, αγάπω τον ΟΦΗ και την Κρήτη και θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που με βοήθησαν με κάθε τρόπο και φυσικά δεν ξεχνώ τους συμπαίκτες μου. Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο, τύχη στα επόμενα παιχνίδια και φυσικά άνοδο της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook