Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Γιάννης Δερμιτζάκης
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα καθώς η εστία του δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους.

Κώστας Κιάσσος
Περνούν τα παιχνίδια αλλά εκείνος εμφανίζεται απτόητος. Είχε δυνάμεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ενώ μπορούσε να είχε σκοράρει καθώς βρήκε χώρους για να απειλήσει επιθετικά.

Γιάννης Κοιλιάρας
Κάνει ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο όπου δικαιώνει το Νιόπλια που του δίνει φανέλα βασικού. Δεν έχει αφήσει σε ησυχία την άμυνα του Ηλυσιακού και στην τελική πάσα έδειξε μεγάλη ωριμότητα και σοβαρότητα.

Ηλίας Κώτσιος, Δημήτρης Ραπτάκης
Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα με τους επιθετικούς του Ηλυσιακού και είχαν εύκολο απόγευμα για ακόμα μια φορά.

Ανέστης Νάστος
Δεν χρειάστηκε να πιεστεί πολύ αφού ο Ηλυσιακός δεν βγήκε και στην επίθεση αρκετές φορές. Προφύλαξε τον εαυτό του καθώς προερχόταν από τον τραυματισμό στο παιχνίδι της Νίκαιας.

Μιχάλης Φραγκουλάκης
Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Είχε μια γεμάτη εμφάνιση.

Άγγελος Χαντί
Δείχνει κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια και η αλήθεια είναι χθες αντικαταστάθηκε δικαιολογημένα. Η διακοπή του Πάσχα θα του κάνει καλό και θα πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Έλτον Καλέ
Ώρες – ώρες δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι είναι υπερκινητικός και δεν έχει ουσία στο παιχνίδι του. Κράτησε την μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε αλλά και πάλι σκόραρε για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ζντράβκο Πόποβιτς
Ο Κροάτης πέτυχε ένα γκολ – μαγεία και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Ουσιώδης όπως πάντα, η εικόνα του ήταν πολύ καλύτερη από προηγούμενα παιχνίδια και παραμένει ένα δυνατό όπλο για τον ΟΦΗ.

Αλέξης Περογαμβράκης
Ο αρχηγός του ΟΦΗ βρίσκεται στην κατηγορία που είναι και ο Χαντί. Είναι κουρασμένος, έχει βγάλει μια γεμάτη χρονιά και αυτό τον έχει επηρεάσει. Ευεργετική και για εκείνον η διακοπή του Πάσχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook