«Όλοι μαζί συσπειρωμένοι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ απέδειξε ότι είναι ενωμένο και συσπειρωμένο με το Νίκο Αναστόπουλο να κάνει το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές του σε ψαροταβέρνα του Ηρακλείου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε την έκπληξη και μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα τους κάνει το τραπέζι σε μια προσπάθεια να τονωθεί ακόμα περισσότερο η ψυχολογία εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ηλιούπολη.

Το ραντεβού δόθηκε στις 7.30 το απόγευμα σε γνωστή ψαροταβέρνα που βρίσκεται στην περιοχή της Αλικαρνασσού με τον Αναστόπουλο να μην λέει πολλά λόγια παρά μόνο “η σημερινή συνάντηση έγινε γιατί όλοι μαζί πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι και ενωμένοι όπως συμβαίνει καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς”. Λίγο μετά τις 9.00 άπαντες αποχώρησαν δίνοντας υπόσχεση νίκης για τον αγώνα της Κυριακής με το κλίμα να είναι εξαιρετικό.

Η συνέχεια δόθηκε στο πλούσιο μενού που ακολούθησε ωστόσο η σημερινή συνάντηση αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι άπαντες στον ΟΦΗ είναι ενωμένοι όπως μια πραγματική γροθιά που δεν δίνει δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook