Καταχειροκροτήθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” Μιλιάζες & “Μερέμπα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δυο παίκτες που αγάπησαν και αγαπήθηκαν πολύ απο τον ΟΦΗ βρέθηκαν την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, όπου ο ΟΦΗ πήρε μια ακόμη νίκη με 2-0 και συνεχίζει την πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Κάρλος Μιλιάζες και ο Γεωργιανός μέσος Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, βρίσκονται για διακοπές στο Ηράκλειο και δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΟΦΗ και να …θυμηθούν τα παλιά.

Πριν απο το παιχνίδι, οι δυο ποδοσφαιριστές κατέβηκαν στα αποδυτήρια και συνομίλησαν με παλιούς τους συμπαίκτες, υπαλλήλους του ΟΦΗ, μέλη του ιατρικού επιτελείου, ενώ είχαν και την ευκαιρία να γνωριστούν με μέλη της σημερινής διοίκησης του ΟΦΗ.

Και οι δυο όπως είπαν παρακολουθούν στενά την πορεία του ΟΦΗ στη Γ Εθνική και ευχήθηκαν η κρητική ομάδανα κερδίσει την άνοδο και να ανέβει σύντομα στην μεγάλη κατηγορία.

Μιλιάζες και Μερεμπασβίλι συνεχίζουν τον Λεβαδειακό, καθώς ο πρώτος ανανέωσε πριν απο μερικές μέρες το συμβόλαιο του, ενώ ο Μερεμπασβίλι έχει για μια ακόμη χρονιά.

Πάντως και οι δυο έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές στο Γεντί Κουλέ.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr οι δυο πρώην παίκτες του ΟΦΗ ποζάρουν  (πάνω) με τον γιατρό του ΟΦΗ Κυριάκο Κακαβελάκη και τον Δημήτρη Αποστολάκη απο την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook