Άλλαξε η μέρα αλλά όχι ο στόχος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μπορεί ο προγραμματισμός να πήγε… πίσω μετά τον ορισμό του αγώνα με τον Αλιμο για το Σάββατο αντί της Κυριακής, ωστόσο η νίκη είναι το ζητούμενο ώστε μετά να επικεντρωθεί στον… Τελικό με τον Φωστήρα.

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει το “2 στα 2” στα ματς που απομένουν ώστε το βράδυ της 15ης Μαϊου να πανηγυρίζει την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Μπορεί να άλλαξε η μέρα του αγώνα με τον Αλιμο όμως ο στόχος παραμένει ίδιος, και δεν είναι άλλος από τη νίκη. Το ματς θα γίνει στην Αθήνα τo Σάββατο στις 4.30μμ, αντί για την Κυριακή στις 5μμ, με αφορμή την απεργια της ΠΝΟ, που έχει προγραμματιστεί για τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Στο αγωνιστικό κομμάτι με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (4/5) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Περογαμβράκης και Σαχινίδης, ενώ μόνο θεραπεία έκανε ο Πίτσος.

Ο ΟΦΗ ο οποίος έχει μπροστά του δύο ματς αλλά όλος ο κόσμος “καίγεται” για τον αγώνα με τον Φωστήρα και την Τετάρτη τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτηρια της αναμέτρησης που στο Γεντί Κουλέ στις 15 Μαίου.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια απο τα γραφεία του ΟΦΗ κάτω απο την θύρα 9 (9 π.μ- 3μμ και 5μμ-8μμ), απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάτω απο τη θύρα 1, αλλά και απο τη μπουτίκ της ομάδας. Τα εισιτήρια τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ στις θύρες 7 και 8. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ΟΦΗ-Φωστήρας ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο σε παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών εφ’ οσον συνοδεύονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook