Ήττα συμπερασμάτων για Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φιλική ήττα απο τον ΠΟΑ με 2-1 γνώρισε ο ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα (δυο ημίχρονα των 40 λεπτών), που έγινε το Σάββατο (7/5).

Ο Νίκος Νιόπλιας εκμεταλευόμενος την αναβολή της αγωνιστικής στην Γ Εθνική, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, που ειχε στην διάθεση του (δεν αγωνίστηκαν οι Περογαμβράκης, Μπουρσέλης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Βλάχος), σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε μια καλή προπόνηση για τον ΟΦΗ, ο οποίος σκέφτεται τα δυο τελευταία παιχνίδια με Αλιμο και Φωστήρα, αλλά και για τον ΠΟΑ, που ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική στις 15 Μαίου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ σίγουρα περίμενε καλύτερη εικόνα απο κάποιους παίκτες, ωστόσο στα θετικά για τον ΟΦΗ ήταν η επανεμφάνιση του Σαχινίδη, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και μάλιστα σκόραρε και το μοναδικό γκολ του ΟΦΗ στο παιχνίδι (62′).

Στο ξεκίνημα του αγώνα, αποχώρησε με χτύπημα στο γόνατο ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Αλέξης Κασμερίδης, όμως πέρα απο ένα αιμάτωμα δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο Κασμερίδης δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του αγώνα και τη θέση του πήρε ο νεαρός Γιαννόπουλος.

Για τον ΠΟΑ σκόραραν ο Τριανταφύλλου (21′) και ο Ν. Βρετός στο 51′.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook