Aπό την “ενεργητική ξεκούραση” στις… “ευεργετικές νίκες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ φουλάρει την προετοιμασία του για τους δύο Τελικούς που καλείται να δώσει σε 10 μέρες με στόχο να κάνει τον… γύρο του θριάμβου στις 22 Μαϊου μετά το ματς με τον Φωστήρα.

Οι μέρες μετράνε αντίστροφα γιατο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ εθνικής (4ος όμιλος) όπου άπαντες στον ΟΦΗ θα ήθελαν να έχει… χάπι έντ.

“Οτι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο”, λένε αλλά στην περίπτωση του ΟΦΗ πάει να γίνει το αντίθετο αφού το ξεκίνημα μόνο ωραίο δεν το λες…

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το… γραν φινάλε και φουλάρει την προετοιμασία του για τους δύο… Τελικούς που καλείται να δώσει σε διάστημα 10 ημερών.

Προπόνηση «ενεργητικής ξεκούρασης» περιελάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης (11/5) για τον ΟΦΗ, και όλοι θα ήθελαν να έρθουν και οι… ευεργετικές για όλους νίκες στα δύο τελευταία ματς και κυρίως στο ματς με τον Φωστήρα.

Το κέφι και η όρεξη των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ήταν σε υψηλό επίπεδο και το κλίμα είναι εξαιρετικό και ο ΟΦΗ πηγαίνει με καλή ψυχολογία και τις καλύτερες προυποθέσεις για τα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με τους Τράχωνες Αλίμου (15/5, 16.00) και τον Φωστήρα (22/5).

Την Κυριακή οριστικά τέθηκε νοκ άουτ Μπουρσέλης ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Φραγκουλάκη, αν και οι ενοχλήσεις που έχει δεν προκαλούν ανησυχία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook