Κοζανίδης: «Το να ανέβει ο ΟΦΗ το θεωρώ υποχρέωση και όχι επιτυχία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την Κυριακή ξεκινάνε τα μπαράζ ανόδου στην Γ εθνική και ο πολύπειρος παίκτης του Αρη Ρεθ., Στέλιος Κοζανίδης, μιλώντας στον Αthletic Radio 104.2 αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε o Στέλιος Κοζανίδης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για τον ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ έχει τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα. Τον αγαπάω και τον πονώ. Δίνει δύο ματς που θα κρίνουν την άνοδό του. Ειδικά το ματς με τον Φωστήρα θα είναι ένα μεγάλο ματς.

Οι δύο ομάδες δίκαια είναι στην κορυφή και θεωρώ οτι ο ΟΦΗ σε ένα γεμάτο γήπεδο θα είναι το φαβορί. Έχω ζήσει το «Γεντί Κουλ’ε» στις ένδοξες εποχές επί Γκέραρντ. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και τότε πιστεύω οτι είμασταν η καλύτερη αφού είχαμε και πολύ καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Δυστυχώς δεν κοίταξε το «αύριο».

Δεν στηρίχθηκε στα δικά του παιδιά. Τα απάξιωσε όλα και το «πλήρωσε». Το να ανέβει ο ΟΦΗ το θεωρώ υποχρέωση και όχι επιτυχία. Είναι το αυτονόητο να παίζει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά.

Πίστευε οτι θα πάρει την άνοδο με την φανέλα. Δεν θα κάνω σαν.. τρελός πάντως αν ανέβει η ομάδα αφού δεν αρμόζει στο μέγεθος του ΟΦΗ να πανηγυρίζει που «φεύγει» από την Γ εθνική. Πρέπει να πανηγυρίζει όταν παίρνει τίτλους σε ανώτερο επίπεδο, «βγαίνει» στην Ευρώπη και παίρνει προκρίσεις αφού για αυτά είναι φτιαγμένο το DNA της ομάδας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook