Ανδρέας Μανουσάκης στο Gentikoule – «μην βλέπετε παντού φαντάσματα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας από τους πιο μαχητικούς οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ και νυν μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης μιλάει στο Gentikoule για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και αφορά την φωτογραφία του Θόδωρου Βαρδινογιάννη.

Ο Ανδρέας Μανουσάκης αποτέλεσε έναν από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στις «μάχες» εναντίον του προηγούμενου ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Με καθαρή φωνή, ψύχραιμο λόγο και έχοντας πάντα επιχειρήματα να υποστηρίζει την άποψη του για έναν ΟΦΗ που θα πορευτεί με τις δικές του δυνάμεις ώστε να βρεθεί εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Εδώ και έναν χρόνο, υπηρετεί τον σύλλογο μέσα από το Δ.Σ. της Κρητικής ΠΑΕ και ήταν ένας από τους πλέον αρμόδιους για να μιλήσει για το θέμα που έχει ξεσπάσει με την ανάρτηση και το σκίσιμο της φωτογραφίας του Θόδωρου Βαρδινογιάννη.

Μιλώντας στο Gentikoule είπε αρχικά ότι «επειδή κάποιοι πάνε να δημιουργήσουν θέμα χωρίς στην ουσία να υπάρχει και επειδή έχω άποψη και σαν μέλος της ΠΑΕ και σαν παλιός συνδεσμίτης στα πιο δύσκολα χρόνια αυτής της ιστορίας, θέλω να σας πω δύο πράγματα και αξιολογήστε τα εσείς όπως νομίζετε. Το ότι ο Θόδωρας ήταν μεγάλη μορφή για τον ΟΦΗ δεν το συζητώ και για να γνωρίζετε η φωτογραφία του υπήρχε στον σύνδεσμο ακόμα και στην εποχή των μεγαλύτερων αντιτσατσικών μαχών, με ότι αυτό σημαίνει».

Και όσον αφορά το ξήλωμα της φωτογραφίας και το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος στον κόσμο, ο Ανδρέας Μανουσάκης τόνισε στο Gentikoule «πρέπει όμως να ξέρετε ότι ούτε η ανάρτηση, ούτε το ξήλωμα της φωτογραφίας σε χαρακτηρίζει αν είσαι ή όχι τσάτσος. Και αν ακόμα διαφωνείς δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιδράς έτσι. Βοηθήστε όλοι λοιπόν την ομάδα με καθαρή σκέψη ώστε να έχει άμυνες και να μην ξαναπέσει σε τέτοιες τρικυμίες και να μην βλέπετε παντού φαντάσματα. Όποιος θέλει, μπορεί εύκολα να μιλήσει και με εμένα αλλά και με πολλά από μέλη του ΔΣ για οτιδήποτε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook