Η έκπληξη στον Γιώργο Βλαστό από τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Βλαστός -ο οποίος είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα χαρακτήρα πολύ χαμηλών τόνων- είχε την… τιμητική του, στο ταξίδι του ΟΦΗ στην Αθήνα για το παιχνίδι με τους Τράχωνες Αλίμου.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ, ένας μεγάλος σκόρερ της κρητικής ομάδας και των Ελληνικων γηπέδων, είχε μια σημαντική… επέτειο, την περασμένη Πέμπτη 12 Μαίου.

Πριν απο 31 χρόνια (!) στις 12 Μαίου 1985, πέτυχε 4 γκολ σε ένα ημίχρονο (!) στο 6-2 του ΟΦΗ επί του Πιερικού στο Γεντί Κουλέ.

Ο Βλαστός που δεν μιλάει ποτέ για τον εαυτό του, ούτε καν θυμόταν αυτό το σημαντικό γεγονός, αλλά φρόντισαν να του το θυμίσουν…φίλοι του στον ΟΦΗ, που είχαν ζήσει το μεγάλο αυτό παιχνίδι, του άλλοτε σπουδαίου επιθετικού.

Την Παρασκευή το βράδυ λοιπόν, του έκαναν …έκπληξη στο τραπέζι της αποστολής, με κεράσματα, συγχαρητήρια και ευχές (η ιδέα ανήκε στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΟΦΗ Δημήτρη Αποστολάκη) και ο Γιώργος Βλαστός συγκινήθηκε.

Μάλιστα στο τραπέζι, θυμήθηκε εκείνο το παιχνίδι, λέγοντας ότι ήταν να μην αγωνιστεί, καθώς είχε υπηρεσία στο στρατό, αλλά τελικά κατάφερε να βρεί τον τρόπο να φύγει και να παίξει σε αυτό το παιχνίδι και να γνωρίσει την…αποθέωση απο τον κόσμο του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ με 4 γκολ του Γιώργου Βλαστού στο πρώτο ημίχρονο (4-0), καθάρισε εύκολα τον Πιερικό τον οποίο τελικά και κέρδισε με 6-2, σε ένα αξέχαστο και θεαματικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑE OΦΗ ofi1925.gr ο Γιώργος Βλαστός με μέλη της αποστολής του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τους Τράχωνες Αλίμου.

Στην φωτογραφία απο αριστερά οι κ.κ. Αποστολάκης (υπ. δημοσίων σχέσεων ΟΦΗ), Βλαστός (τεχνικός διευθυντής), Κορτσιδάκης (δημοσιογράφος, υπ. τύπου ΟΦΗ),Παππάς (φυσικοθεραπευτής), Σακούτης (μασέρ), Χαχλιούτης (φροντιστής), Βετουλάκης (οδηγός).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook