Δύο οι δράστες της δολοφονίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ατόμων, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου νεαρού οπαδού, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς ο ρόλος που είχε ο καθένας.

Οι συγκεκριμένοι είναι γνωστοί στην Αστυνομία με τα προσωνύμιά τους και έχουν απασχολεί και στο παρελθόν για την… δράση τους. Μάλιστα, για τον έναν, ηλικίας 24 ετών έχει σχηματιστεί δικογραφία για τη συμμετοχή του σε σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν, αλλά και εναντίον αλλοδαπών.

Δεκατρείς νέες προσαγωγές
Εξονυχιστική έρευνα για την εύρεση των δραστών των θλιβερών επεισοδίων διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου με επικεφαλής δύο εισαγγελείς. Μάλιστα, μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (05/09) είχαν πραγματοποιηθεί 13 νέες συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και γονείς τριών ανήλικων που μετείχαν στις συμπλοκές, ενώ καταζητείται ένας οπαδός του Παναθηναϊκού από τα Μάλια, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν φτάσει τις 19, καθώς την Δευτέρα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου είχε ανακοινώσει, την σύλληψη έξι ημεδαπών, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι δύο τραυματίες, που διακομίσθηκαν στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο.

πηγή:onsports

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook