Με το… μαχαίρι στα δόντια

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ ο μοναδικός στόχος στον αγώνα της Κυριακής με τον Φωστήρα είναι η νίκη ώστε να ξεμπερδεύει με την υπόθεση άνοδος αλλά και να δώσει χαρά στους φίλους του που θα δώσουν δυναμικό παρών στο «Γεντί Κουλέ».

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής δεν αλλάζουν τον στόχο του ΟΦΗ στον αγώνα της Κυριακής με τον Φωστηρα, όπου είναι η νίκη, ανεξάρτητα αν και η Κρητική ομάδα ανεβαίνει πλέον και με ισοπαλία.

Λίγες μέρες έμειναν για το ματς της χρονιάς και άπαντες είναι στην… πρίζα. Ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το «Γεντί Κουλέ» και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν με το… μαχαίρι στα δόντια.

Ο Νιόπλιας περιμένει τα μαντάτα σχετικά με τους τραυματίες Μπουρσέλη και Κώτσιο αλλά είναι δεδομένο οτι ακόμα και αν δεν είναι 100% έτοιμοι τέτοια ματς δεν χάνονται….

Από την διοίκηση του ΟΦΗ, γίνεται γνωστό ότι επειδή τα εισιτήρια «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς, θα πρέπει  οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς είναι πολύ πιθανό τα εισιτήρια να εξαντληθούν τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook