Πάει και για δεξί μπακ ο ΟΦΗ – κάταγμα κόπωσης υπέστη ο Μπούρμπος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα μια μεταγραφή, πέρα από τον αρχικό προγραμματισμό, θα κάνει ο ΟΦΗ που θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ καθώς ο Χρήστος Μπούρμπος έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Μπορεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ να ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και να επιζητούσε την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα όμως οι εξετάσεις έδειξαν άλλο. Ο Μπούρμπος έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης, κάτι που σημαίνει ότι ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα τον έχει στην διάθεση του για ένα χρονικό διάστημα της τάξης των τεσσάρων με πέντε εβδομάδων. Και αυτές είναι οι πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον Μπούρμπο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει με μοναδικό δεξιό μπακ τον Άρη Γαλανόπουλο, υποχρεώνει τους Μαχλά και Αναστόπουλο να στραφούν στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ήδη, οι δυο τους βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να προλάβουν να καλύψουν το κενό που δημιουργείται στο ρόστερ της ομάδας.