Συνάντηση Αντίπα – συνδέσμων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση, το απόγευμα της Τετάρτης, μεταξύ του προέδρου του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και των προεδρείων των συνδέσμων.

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Κυριακής έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και στον ΟΦΗ θέλουν να είναι πανέτοιμοι από κάθε πλευρά. Όπως βέβαια και στο οργανωτικό κομμάτι που αφορά την παρουσία και την συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας με σκοπό να δημιουργηθεί μια φανταστική ατμόσφαιρα. Πάνω στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας, χθες πραγματοποιήθηκε και συνάντηση ανάμεσα στον Αντίπα Σηφάκη και τα προεδρεία των συνδέσμων.

Από την πλευρά του ΟΦΗ ήταν ο Αντίπας Σηφάκης, ο Δημήτρης Αποστολάκης και η Θεανώ Ρασούλη ενώ τους συνδέσμους εκπροσώπησαν οι προέδροι τους: Από τον συνδέσμο των “Κρητών” ήταν ο Χρήστος Βασιλάκης και από τον σύνδεσμο των “Snakes 4” ο Γιάννης Κατσαπρακάκης. Στην συνάντηση των δύο πλευρών επικράτησε εξαιρετικό κλίμα όπου ο Αντίπας Σηφάκης ζήτησε την συνδρομή όλων των οργανωμένων προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Από την πλευρά τους, οι Γιάννης Κατσαπρακάκης, Χρήστος Βασιλάκης τόνισαν ότι στόχος των οργανωμένων είναι να στηρίξουν την ομάδα και ότι κανένας δεν έχει στόχο να βλάψει τον ΟΦΗ ή να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα και πως θα μεριμνήσουν, στο μέτρο του δυνατού, ώστε να πάνε όλα καλά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook