Εξαφανισμένος ο Μπαμογκό, προχωράει του Λόπεζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αμπίμπ Μπαμογκό δεν απαντάει στις κλήσεις του ΟΦΗ που ήδη προχωράει τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις με τον Χόρχε Λόπεζ για τον οποίο ενδιαφέρον έχει δείξει και η ΑΕΚ.

Ο μάνατζερ του Αφρικανού επιθετικού, για τον οποίο αναφέραμε νωρίτερα ότι ενδιαφέρει και τον  ΠΑΣ Γιάννενα, είχε μέχρι και το βράδυ της Κυριακής συνεχείς επαφές ωστόσο το τελευταίο 24ωρο δεν απαντάει στις κλείσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ. Ωστόσο, όπως είχε γράψει το Gentikoule και το βράδυ της Κυριακής – ήδη στον ΟΦΗ είχαν αρχίσει να εξετάζουν λύσεις από την Ισπανία και αυτός είναι ο Χόρχε Λόπεζ.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια φουλ χρονιά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όπου έπαιξε σε 27 παιχνίδια με την Σαραγόσα (12 ως βασικός και 15 ως αλλαγή) και αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή. Μάλιστα, την απόκτηση του Χόρχε Λόπεζ είχε ζητήσει και ο Μανόλο Χιμένεθ ωστόσο η διοίκηση της ΑΕΚ άναψε “κόκκινο” με αποτέλεσμα η περίπτωση του να μην προχωρήσει.

Ο Λόπεζ διαθέτει ένα βαρύ βιογραφικό και με 11χρονη παρουσία στην Ισπανία αγωνιζόμενος σε Βιγιαρεάλ, Βαλένθια, Μαγιόρκα, Σανταντέρ και Σαραγόσα. Μάλιστα, στην Ρασίνγκ Σανταντέρ ήταν συμπαίκτης με το νυν ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Τζόρντι Λόπεζ. Ο έμπειρος Ισπανός χαφ μπορεί να αγωνιστεί κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και στον άξονα ενώ οι συζητήσεις μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook