“Ντόπες” από την διοίκηση στην τελευταία προπόνηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δυναμικό «παρών» έδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Βαρνογιάννειο αθλητικό κέντρο, παραμονές του αγώνα με τον Φωστήρα και ευχήθηκε στο προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, νικηφόρο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Κυριακής (22/5) στο Γεντί Κουλέ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ο εορτάζων Κώστας Αρχοντάκης , ο Γιάννης Βάβουλας και ο Γιάννης Τσακαλάκης βρέθηκαν εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ στην προπόνηση του Σαββάτου.

Κοντά τους και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος μετέφερε και αυτός τις ευχές του, αλλά και της διοίκησης του, για νίκη και άνοδο του ΟΦΗ.

Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ακόμη ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο τεχνικός διευθυντής Γιωργος Βλαστός και ο Νίκος Ανδριαδάκης.

Στον ΟΦΗ επικρατεί ενότητα και ομοψυχία για την αναμέτρηση της Κυριακής, στοιχεία που θα τα χρειαστεί ο ΟΦΗ για να πετύχει το στόχο του.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr διακρίνονται απο αριστερά ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ο Κώστας Αρχοντάκης, ο Γιάννης Βάβουλάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο Δημήτρης Αποστολάκης, στην προπόνηση του ΟΦΗ το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook