Για την Πέμπτη πάει το ραντεβού ΟΦΗ – Νιόπλια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν χάνουν καθόλου χρόνο για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί σήμερα η συνάντηση του Νίκου Νιόπλια με την διοίκηση για να κλείσει το θέμα παραμονής του.

Το μήνυμα που στάλθηκε μετά το συμβούλιο της Τετάρτης ήταν πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Και αυτό αφορά την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στο τιμόνι της ομάδας προκειμένου να την οδηγήσει στην άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Ο Νιόπλιας έχει δείξει ότι θέλει να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα χρονιά ωστόσο αυτό προϋποθέτει την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Αυτός είναι ο λόγος που στον ΟΦΗ προγραμματίζουν το ραντεβού με τον πετυχημένο τεχνικό για την Πέμπτη προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν και να θέσουν επί τάπητος τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο τεχνικός του ΟΦΗ θα αναχωρήσει την Παρασκευή για την Ρόδο και στην ομάδα θέλουν να έχουν κλείσει το θέμα της παραμονής του προκειμένου από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, σε περίπτωση που πάνε όλα καλά και ο “Κόκος” παραμείνει στο “τιμόνι” της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook