Δεν βγήκε “λευκός καπνός” από την συνάντηση με το Νιόπλια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δελτίο τύπου ο ΟΦΗ ενημέρωσε για την συνάντηση με το Νίκο Νιόπλια δίχως ωστόσο να υπάρξει σημαντική εξέλιξη αφού θα υπάρξει νέα συνάντηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ, στην συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι – επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Gentikoule – ο Νίκος Νιόπλιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Αντίπα Σηφάκη και τον Γιάννη Βάβουλα όπου συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ωστόσο, παρά την συνάντηση που έγινε, δεν υπήρξε “λευκός καπνός” για το αν θα συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές και αυτό μετατίθεται, επίσημα πλέον, για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Αντίπας Σηφάκης δήλωσε στο ofi1925.gr ότι «ήταν μια πρώτη συζήτηση με το Νίκο Νιόπλια, καθώς πλέον ο ΟΦΗ αλλάζει επίπεδο και πρέπει να οργανωθούμε κατάλληλα. Ακούσαμε τις προτάσεις και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τις υλοποιήσουμε».

Για το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών ανέφερε πως «έχω ξαναπεί ότι κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουμε μαζί και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

Και το δελτίο τύπου του ΟΦΗ

Θέματα λειτουργία και οργάνωσης της ομάδας του ΟΦΗ σε επαγγελματικά επίπεδα, με αφορμή την άνοδο της στην Football league, ήταν τα κυρίαρχα στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/6) μεταξύ του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και του μέλους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Γιάννη Βάβουλα, με το Νίκο Νιόπλια.

Να σημειωθεί ότι οι δυο πλευρές αποφάσισαν να συναντηθούν εκ νέου την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook