Αυτά ζητάει ο Νιόπλιας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τo Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα μετά την συνάντηση του Νίκου Νιόπλια και όλα δείχνουν ότι τα πάντα είναι θέμα οργάνωσης προκειμένου να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Οι δύο πλευρές οδεύουν προς συμφωνία και από την πρώτη στιγμή αναφέραμε ότι το θέμα που προκύπτει δεν αφορά καθόλου τον οικονομικό τομέα! Όπως έγραφε το Gentikoule πριν από μια εβδομάδα, οι δύο πλευρές (στην συνάντηση που έγινε με Σηφάκη, Βάβουλα), η κουβέντα δεν έφτασε καν σε αυτό το κομμάτι μιας πιθανής συμφωνίας.

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει δείξει με την στάση του καθ’ όλη την διάρκεια των τελευταίων τριών εβδομάδων ότι προτάσσει περισσότερο τους τρόπους βελτίωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος και το πως θα διορθωθούν κάποια “λαθάκια” που εντοπίστηκαν αυτούς τους μήνες της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ. Επί της ουσίας, αυτό που ο Νίκος Νιόπλιας ζητάει από την Διοικούσα Επιτροπή είναι να μπει μια τάξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου εκείνος να δουλέψει απερίσπαστος στο κομμάτι που τον αφορά καθαρά: Την προετοιμασία της ομάδας για να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Στα πλαίσια των “θέλω” του Νίκου Νιόπλια, έγινε και η εισήγηση προς την διοίκηση για την πρόσληψη του Σταύρου Λαμπράκη αφού με την δική του παρουσία, καθώς και του Γιώργου Βλαστού, το ποδοσφαιρικό τμήμα οχυρώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και διοργανώνεται πλήρως. Έχοντας ο καθένας διακριτούς ρόλους, δεν θα περνούν όλα από το χέρι του Νίκου Νιόπλια (κλείσιμο μεταγραφών, προετοιμασία κτλ κτλ) και παράλληλα ο ΟΦΗ θα έχει δημιουργήσει μια βάση προσώπων που θα τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μπορεί τόσο καιρό να γράφεται ότι το κλειδί είναι το μπάτζετ αλλά από την πλευρά της διοίκησης δεν υπάρχει ανησυχία για το που θα φτάσει η ομάδα. Σημειώνεται επίσης πως οι ενέργειες που γίνονται από την πλευρά των “9” τείνουν προς την αισιόδοξη πλευρά αυτής της κατεύθυνσης θεωρώντας ότι θα υπάρξουν οικονομικές προσθήκες.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τονίζει στο περιβάλλον του ότι εφόσον γίνουν όλες αυτές οι ενέργειες – που αφορούν αποκλειστικά την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος – τότε ο ίδιος θα παραμείνει. Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να τα κάνουν πράξη και από εκεί προκύπτει η αισιοδοξία ότι ο Νίκος Νιόπλιας θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook