Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επικύρωση της συμφωνίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ αναφέρει οτι: “Θα κάνει τα πάντα ώστε να κάνει πράξη, τα αιτήματα που έχει θέσει ο προπονητής, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πλαίσια τη νέα περίοδο”, κάτι που προαναγγέλει την παραμονή του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του.

Στον ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα για την επίκυρωση της αρχικής συμφωνίας με τον Νίκο Νιόπλια και αναμένεται, ίσως και εντός της ημέρας, το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Άλλωστε τον… δρόμο έδειξε και η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ που στην ανακοίνωσή της αναφέρει οτι: “Θα κάνει τα πάντα ώστε να κάνει πράξη, τα αιτήματα που έχει θέσει ο προπονητής, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πλαίσια τη νέα περίοδο”, κάτι που προαναγγέλει την παραμονή του Κοζανίτη τεχνικού στον πάγκο του.

Η παραμονή του Νιόπλια θα δώσει το… έναυσμα και για την δρομολόγηση των υπόλοιπων αγωνιστικών θεμάτων της ομάδας αφού θα γίνει συζήτηση με τους παίκτες για την στλέχωση του ρόστερ βάση και της έκθεσης του προπονητή.

Άλλωστε το ρόστερ του ΟΦΗ τυπικά είναι… γυμνό αφού η ομάδα θα πρέπει από ερασιτεχνική να γίνει επαγγελματική κάτι που σημαίνει οτι όλοι οι παίκτες αυτή την στιγμή είναι “ελεύθεροι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook