Επιμένει ο ΟΦΗ για Μπαμογκό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί σημερινά δημοσιεύματα να στέλνουν τον Αμπίμπ Μπαμογκό στον ΠΑΣ Γιάννενα ωστόσο στον ΟΦΗ συνεχίζουν να παλεύουν την υπόθεση απόκτησης του Αφρικανού μεσοεπιθετικού που θα καλύψει δύο θέσεις στην επίθεση.

Στην Κρητική ομάδα δεν έχουν σταματήσει να ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή και οι επαφές με τον εκπρόσωπο του επανήλθαν τις τελευταίες ώρες σε ένα φυσιολογικό επίπεδο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπαμογκό είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα όχι όμως για λογαριασμό των Ηπειρωτών αλλά για λογαριασμό του ΟΦΗ!

Αυτήν την στιγμή τα πάντα είναι ρευστά πάντως και όλα θα εξαρτηθούν μέσα στις επόμενες ώρες όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν και εξελίξεις στην υπόθεση του Αμπίμπ Μπαμογκό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που δεν κλείσει θετικά η περίπτωση απόκτησης του άσου από την Μπουρκίνα Φάσο, τότε στον ΟΦΗ σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ και ενός αριστερού χαφ ώστε το ρόστερ της ομάδας να ενισχυθεί στον μέγιστο βαθμό.

Παράλληλα, Νίκος Μαχλάς και Νίκος Αναστόπουλος εξετάζουν την περίπτωση ενός Ολλανδού επιθετικού που απασχολεί έντονα την ομάδα και δεν αποκλείεται να βρεθεί στο Ηράκλειο ακόμα και την Τετάρτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook