Τα κομμάτια άρχισαν να μπαίνουν στις θέσεις τους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρόσληψη Λαμπράκη φέρνει και τις επόμενες ανακοινώσεις από τον ΟΦΗ με πρώτη όλων εκείνη της παραμονής του Νίκου Νιόπλια.

Από την προηγούμενη εβδομάδα που το Gentikoule είχε αποκαλύψει ολόκληρο το στόρι της υπόθεσης Λαμπράκη, είχε επισημάνει ότι σημαντικό ρόλο στην έλευση του τελευταίου έπαιξε ο Νίκος Νιόπλιας. Ο “Κόκος” που έχει άριστες σχέσεις με τον Λαμπράκη ήταν εκείνος που, πρώτα, συζήτησε μαζί του προκειμένου να του αναλύσει το πλάνο του για την ομάδα και πως εκείνος σκέφτεται το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον ότι η σημερινή ανακοίνωση του ΟΦΗ για την πρόσληψη του Σταύρου Λαμπράκη πλέον σηματοδοτεί ντόμινο εξελίξεων για τις επόμενες ημέρες. Και βέβαια η εξέλιξη που περιμένουν όλοι δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση της παραμονής του Νίκου Νιόπλια. Που πλέον μετά την σημερινή, οριστική εξέλιξη, δείχνει ότι είναι θέμα τυπικής διαδικασίας γιατί από την στιγμή που η Διοικούσα Επιτροπή έκανε πράξη το πρώτο “θέλω” του Νίκου Νιόπλια, ακολουθεί η δική του συνάντηση που όπως αναφέραμε νωρίτερα θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή.

Με την έλευση του Σταύρου Λαμπράκη σηματοδοτούνται σημαντικές εξελίξεις καθώς προβλέπεται μια άκρως “καυτή” εβδομάδα όπου, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κλείσει το θέμα του Νιόπλια και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες προκειμένου να ξεκινήσει η διαμόρφωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook