Αποκλειστικό: Στον Απόλλωνα ο Ντιέγκο Ρομάνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντιέγκο Ρομάνο, που δεν μπορούσε να περιμένει τον ΟΦΗ, δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη καθώς συμφώνησε με τον Απόλλωνα Αθηνών. Το Gentikoule έχει όλο το ρεπορτάζ. Οι “γέφυρες” του Ρομάνο προς τον ΟΦΗ και η δικαιολογημένη στάση αναμονής της ομάδας.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός δεν θα συνεχίσει στην καριέρα του, ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε να έρθει στον ΟΦΗ. Όμως τα δεδομένα της μεταγραφής του Ντιέγκο Ρομάνο είναι διαφορετικά και το Gentikoule τα αποκαλύπτει.

Επί της ουσίας, ο Ντιέγκο Ρομάνο, έχοντας μεγάλη αγάπη για το Ηράκλειο, ήθελε να επιστρέψει στην Κρήτη για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ. Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί αφού οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι συμφώνησε με τον Απόλλωνα Αθηνών.

Ως προς τον ΟΦΗ τα στοιχεία είναι απολύτως ξεκάθαρα: Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αναφέρει ότι το όνομα του Ρομάνο έπεσε στο τραπέζι (καθώς και του Περόνε) λόγω του μάνατζερ του που είναι ο εκπρόσωπος του Φαμπίνιο. Ο μάνατζερ του Ντιέγκο Ρομάνο πρότεινε στον ΟΦΗ τους δύο Αργεντινούς όμως ο ΟΦΗ από την πλευρά του, δικαίως, δεν μπορούσε να προχωρήσει τις υποθέσεις αφού μπαίνει – και σωστά – σε προτεραιότητα το θέμα της παραμονής του Νίκου Νιόπλια. Και εκείνος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την διαμόρφωση του ρόστερ του ΟΦΗ.

Σε νέα επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές, οι άνθρωποι του ΟΦΗ εξήγησαν στον εκπρόσωπο του Ρομάνο ότι προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει τίποτα αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με το Νίκο Νιόπλια. Την ίδια στιγμή ο Αργεντινός είχε στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση από τον Απόλλωνα και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να περιμένει τον ΟΦΗ. Είναι σίγουρο όμως ότι ο Ρομάνο ήθελε να αγωνιστεί στον ΟΦΗ και αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook