Ρουμπάκης: “Ο ΟΦΗ έκανε πολύ έξυπνη επιλογή με τον Λαμπράκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Ρουμπάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον ΟΦΗ αλλά και για την πρόσληψη του Σταύρου Λαμπράκη πλέκοντας το εγκώμιο των Νίκου Νιόπλια, Θανάση Κολιτσιδάκη.

«Είχα παρακολουθήσει ένα παιχνίδι πριν τον Δεκέμβριο και είχα απογοητευτεί πλήρως. Έλεγα ότι δεν γίνεται αυτή η ομάδα να πάρει την άνοδο. Αλλά με την έλευση του Νιόπλια και του Κολιτσιδάκη θεωρώ ότι η ομάδα άλλαξε επίπεδο, έγινε ομάδα Β’ Εθνικής και μπόρεσε να καλύψει την διαφορά βγάζοντας μια τεράστια δυναμική» είπε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και στην συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας πως: «Ότι και να λέμε τώρα, κουμάντο κάνουν οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση. Βασικός κανόνας για εμένα, καθώς οι αριθμοί λένε ψέμματα σπάνια, είναι το μπάτζετ που θα διαμορφωθεί. Το θέμα είναι αν θα γίνουν οι κατάλληλες επιλογές, αν και δεν είμαι αρμόδιος, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο Νιόπλια και τον Κολιτσιδάκη».

Όσον αφορά την πρόσληψη του Σταύρου Λαμπράκη«Η δουλειά του είναι το ποδόσφαιρο. Γνωρίζει να «μανατζάρει» μια ομάδα, να είναι ο διαμεσολαβητής ανάμεσα στην διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση του ΟΦΗ κατάλαβαν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο Σταύρος Λαμπράκης. Πιστεύουν ότι μπορεί να λύνει κάποια προβλήματα πριν καν δημιουργηθούν. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή για τον ΟΦΗ και θα το δείτε όλοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook