Στην τελική ευθεία για το διοικητικό “φιξάρισμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις των μελών της Διοικούσας με τα “υποψήφια” μέλη συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Ένα σημαντικό στοίχημα για την Διοικούσα Επιτροπή είναι να αυξηθεί η οικονομική και διοικητική επάρκεια της προκειμένου ο ΟΦΗ να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική – κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο ωστόσο στον ΟΦΗ αισιοδοξούν ότι αυτή η μορφή πολυμετοχικότητας θα είναι σε θέση να περπατήσει – αρκεί να υπάρχει σωστή οργάνωση σε όλο το εγχείρημα.

Ήδη, έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των επιχειρηματιών Νίκου Πλατάκη και Μανώλη Ορφανάκη με τους οποίους πράγματι έχουν γίνει συζητήσεις καθώς με τα μέλη της Διοικούσας τους συνδέει πολύχρονη φιλία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε ακόμα μια συνάντηση όπου συζητιούνται όλες οι λεπτομέρειες. Οι δύο επιχειρηματίες δεν έχουν απαντήσει θετικά, παρότι είναι άκρως θετικοί απέναντι στο ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια.

Στον ΟΦΗ τονίζουν ότι σκοπός όλου αυτού του εγχειρήματος είναι να “μοιραστεί” το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ σε πρόσωπα που θα συνεισφέρουν οικονομικά και τα οποία στην συνέχεια θα έχουν έναν ρόλο εντός του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook