Με Γεωργίου και τσαμπουκά στην Ηλιούπολη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Γιώργος Γεωργίου σφίγγει τα δόντια και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Αναστόπουλου για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Πάθος και τσαμπουκά από τους παίκτες του ΟΦΗ για το διπλό στην Αθήνα.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ συμπεριελήφθηκε στην αποστολή παρά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο ισχίο και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμα και αν κάνει ένεση προκειμένου να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας του. Η συμπεριφορά του Γεωργίου αλλά και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του ΟΦΗ αποδεικνύει ότι όλοι είναι μια “γροθιά” όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Και βέβαια, μπορεί να υπάρχουν απουσίες και ο ΟΦΗ να πηγαίνει στην Αθήνα δίχως πέντε ποδοσφαιριστές όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης με την Ηλιούπολη. Απλά, το παιχνίδι είναι θέμα καρδιάς, ψυχής και πάθους. Και οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν δείξει ότι διαθέτουν αυτά τα στοιχεία.

Όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κιάσσος, Καμπάνταης, Μπουλούτ, Γιακούμπου και ο τιμωρημένος Παπουλής ενώ επανέρχονται οι Αγρίτης, Μπούρμπος. Ο Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές:

Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Τάντιτς, Ρόβας, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Πίτσος, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκης, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Μπερτίν.

Τα πλάνα για την 11αδα
Όσον αφορά τα πλάνα για την 11αδα, παίζεται μια θέση στην μεσαία γραμμή αφού ο Γεωργίου θα αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ μαζί με τον Μπερτίν με τους Γαλανόπουλο, Πίτσο να αγωνίζονται στα δύο άκρα της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή είναι δεδομένη η παρουσία των Βερόν, Κάλαϊτζιτς και παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Κατσικογιάννη και τον Ζορμπά ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Αγρίτης, Τάντιτς και Βλόνταρτσικ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook