Στην τελική ευθεία για την εκκαθάριση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέρα από τα αγωνιστικά ζητήματα, στον ΟΦΗ προετοιμάζονται πυρετωδώς και για την εκκαθάριση της ΠΑΕ προκειμένου να κλείσει και αυτή η υπόθεση ενώ για τις 28 Ιουνίου έχει προκυρηχθεί έκτακτη Γ.Σ.

Με τον Μανώλη Φωτάκη να συντονίζει όλες τις ενέργειες, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ τρέχει όλα τα θέματα που αφορούν την διαδικασία της εκκαθάρισης και μέχρι τώρα όλα πάνε ρολόι.

Το πρώτο από τα βήματα που χρειάζεται να γίνουν είναι η διεξαγωγή της έκτακτης Γ.Σ. της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ που έχει προκηρυχθεί για την Τρίτη 28 Ιουνίου. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τα βασικά θέματα της θα είναι η έγκριση περάτωσης του ισολογισμού της εκκαθάρισης και η οριστική λύση της εταιρείας που θα έχει ως συνέπεια την απαλλαγή των εκκαθαριστών. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ., σύμφωνα με το νόμο, θα πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Δανείων και Παρακαταθηκών.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, τότε θα διεξαχθεί επαναληπτική Γ.Σ. το Σάββατο 9 Ιουλίου και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, τότε θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook