Ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές και κοινά “θέλω” ΟΦΗ – Νάστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το Νίκο Νιόπλια θα ξεκινήσουν και οι επαφές με τους παίκτες που επιθυμεί να διατηρηθούν στο ρόστερ του ΟΦΗ και βέβαια ένας εξ’ αυτών είναι και ο Ανέστης Νάστος.

Μπορεί στον ΟΦΗ να προτείνονται ποδοσφαιριστές με την “σέσουλα” αλλά δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση εαν δεν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με το Νίκο Νιόπλια που θα είναι και το απόλυτο “αφεντικό” στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κατά συνέπεια, στον ΟΦΗ θέλουν να ξεκινήσουν πρώτα τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να διατηρήσουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά και παράλληλα να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ωστόσο, προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή παικτών – κλειδιά όπως είναι ο Ανέστης Νάστος που ήρθε στο Ηράκλειο τον προηγούμενο Γενάρη και έκανε μια καταπληκτική σεζόν αποτελώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ήδη υπήρξε μια πρώτη επαφή ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον εκπρόσωπο του 27χρονου αμυντικού μέσου προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Νάστος επιθυμεί να παραμείνει στο Ηράκλειο αφού γνωρίζει τον ρόλο του εντός της ομάδας ενώ είναι γεγονός ότι δέθηκε τόσο με τον ΟΦΗ όσο και με τους ανθρώπους της ομάδας. Αρχικά, να πούμε ότι υπάρχει κοινή επιθυμία μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να προχωρήσουν μαζί και αυτό είναι ένα θετικό σημάδι ενώ μέσα στο επόμενο 10ημερο αναμένεται να ενταθούν οι – μεταξύ τους – συζητήσεις προκειμένου να κλείσει θετικά το θέμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook