Οι ενδείξεις του “ναι” του Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το βράδυ τελειώνει το θέμα της παραμονής του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ και οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι κάτι παραπάνω από αρκετές που δείχνουν “γάμο”.

Μπορεί όλοι να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις του ΟΦΗ και η σημερινή ημέρα να είναι εκείνη που κρίνει τα πάντα όμως οι, μέχρι τώρα ενδείξεις, δείχνουν ότι πρόκειται για τυπικές λεπτομέρειες που απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Και μοναδική ένδειξη δεν είναι η πρόσληψη του Λαμπράκη που έγινε σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή.

Ήδη ο Νίκος Νιόπλιας έχει συχνές επαφές με τους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να προχωρούν σταδιακά όλες οι υποθέσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ έχουν κάνει μια πρώτη προεργασία για τα μεταγραφικά “θέλω” της νέας χρονιάς με… ονόματα και διευθύνσεις δίχως ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα μέχρι τώρα. Παράλληλα, γίνεται ο σχεδιασμός για την προετοιμασία του ΟΦΗ αφού η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει σε έναν μήνα με 40 ημέρες από σήμερα μιας και το πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα με τέλη Σεπτέμβρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook