“Κλείνει” το θέμα Νιόπλια και… φουλάρει τις μηχανές

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Παράταση μίας μέρας πήρε το ραντεβού – ανανέωσης του Κοζανίτη τεχνικού με τον ΟΦΗ, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της υλοποίησης του σχεδιασμού της Κρητικής ομάδας.

Τελικά, για σήμερα, Τετάρτη (15/6) το μεσημέρι, μετατέθηκε η συνάντηση της διοίκησης του ΟΦΗ με το Νίκο Νιόπλια, με κοινή συμφωνία των δυο πλευρών, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι έχουν αλλάξει τα δεδομένα που δείχνουν οτι οι δύο πλευρές θα συνεχίζουν να πορέυονται μαζί.

Στην σημερινή συνάντηση με τον προπονητή του ΟΦΗ, θα είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης.

Θα συζητηθεί ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου αφού η παραμονή του Κοζανίτη τεχνικού θα σηματοδοτήσει την έναρξη της υλοποίησης του σχεδιασμού της Κρητικής ομάδας.

Στο ίδιο πλαίσιο, στο διοικητικό συμβούλιο της Διοικούσας Eπιτροπής του ΟΦΗ, παρέστη την Τρίτη (14/6) ο Σταύρος Λαμπράκης, με τον οποίο η διοίκηση της κρητικής ομάδας είχε αναλυτική συζήτηση, για τον σχεδιασμό που έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά και το πρωτάθλημα της Football league στο οποίο θα συμμετάσχει τη νέα περίοδο ο ΟΦΗ.

Με το που “κλείσει” το θέμα Νιόπλια στον ΟΦΗ, φουλάρουν τις μηχανές τους για να αρχίσει η στελέχωση του ρόστερ με τις επαφές με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ να είναι διαρκής ενώ θα κορυφωθούν οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook