Μεγάλη συνάντηση Νιόπλια – Μακελελέ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρωμα…ΟΦΗ είχαν οι διακοπές του πρώην μεγάλου διεθνή Γάλλου άσου Κλόντ Μακελελέ στην Κρήτη, όπως αναφέρει το δημοσιεύμα της αθλητικής ιστοσελίδας mvpmagazine.gr.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τσέλσι, αλλά και άλλων γνωστών Ευρωπαικών ομάδων, όπως η Θέλτα, η Μαρσέιγ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Νάντ κ.λ.π., βρέθηκε για διακοπές στην Ελούντα, προσκλεκλημένος της οικογένειας Ανδριαδάκη και του καλού του φίλου Nίκου Ανρδιαδάκη,  εκ των  ιδιοκτητών του ξενοδοχείου ROYAL MARMIN BAY.

Ο Μακελελέ συναντήθηκε μάλιστα με τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νιόπλια, με τον οποίο με τον οποίο μάλιστα έπαιξε αντίπαλος το 1996 σε ένα Ευρωπαικό παιχνίδι του Παναθηναικού με τη Νάντ (μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι, οι δυο παίκτες αντάλλαξαν και φανέλες!).

Μακελελέ και Νιόπλιας είχαν να πουν πολλά για το ποδόσφαιρο, αλλά και το Ευρωπαικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Γαλλία.

Τον Μακελελέ δεξιώθηκε στο ξενοδοχείο του «Νανά Μπιτς» στην Χερσόνησο, ο γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια επιστροφής του ΟΦΗ ξανά στην Σούπερ Λίγκ.

Ο άλλοτε σπουδαίος Γάλλος μέσος έχει να λέει τα καλύτερα για την φιλοξενία στην Κρήτη.

Oι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα  του ΟΦΗ ofi1925.gr , είναι απο την ιστοσελίδα mvpmagazine.gr.

(Ο Μακελελέ με τον γνωστό Κρητικό επιχειρηματία Αντώνη Καράτζη και τον Γιώργο Ανδριαδάκη, εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου ROYANL MARMIN BAY στην Ελούντα).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook