Η προεργασία για την σεζόν 2016 – 2017 έχει ήδη ξεκινήσει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να βγήκε μόλις χθες η ανακοίνωση για την παραμονή Νιόπλια όμως οι συζητήσεις για τη νέα χρονιά έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Προς τα έξω μπορεί να επικρατούσε μια νηνεμία όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. O Nίκος Νιόπλιας έχει συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του, δίχως ωστόσο να έχουν την επιθυμία να προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις αφού η πραγματικότητα είναι ότι η αγορά είναι γεμάτη από ποδοσφαιριστές που “κάνουν” στον ΟΦΗ για το πλάνο που έχει εκπονηθεί για τη νέα χρονιά.

Δεν είναι μυστικό, εντός του ΟΦΗ, ότι η προεργασία για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι ήδη σε εξέλιξη αφού πρώτα στην ομάδα αξιολογήσουν τις καλύτερες επιλογές, τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από αγωνιστικής. Στόχος είναι να γίνουν κινήσεις που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας και παράλληλα θα κάνουν την διαφορά στην Football League. Ένα σημαντικό γεγονός είναι ότι ο ΟΦΗ χαρακτηρίζεται από οικονομική συνέπεια και αυτό το στοιχείο παίζει ρόλο στις τελικές αποφάσεις των ποδοσφαιριστών. Στον ΟΦΗ έχει ήδη δημιουργηθεί μια λίστα με ποδοσφαιριστές, καθώς προτείνονται δεκάδες καθημερινά, και μέσα από εκεί θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook