Αποκλειστικό: Κρεμάει τα παπούτσια του ο Πίτσος και αναλαμβάνει πόστο στην Κ19!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ: Ο Μηνάς Πίτσος, ένα παιδί που έζησε όλη του την ζωή στον ΟΦΗ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αλλά θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του υπηρετώντας την από άλλο πόστο.

Σε ηλικία 36 χρονών, ο Μηνάς Πίτσος ετοιμάζεται να κλείσει μια μεγάλη καριέρα, όπως ακριβώς το ήθελε: Φορώντας για τελευταία φορά την φανέλα του αγαπημένου του ΟΦΗ.

Αλλά να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή καταγράφοντας το ρεπορτάζ: Ο Μηνάς Πίτσος δεν είχε (ούτε έχει) αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αλλά οδεύει προς τα εκεί. Και ο λόγος είναι ότι ο ΟΦΗ του δίνει την δυνατότητα να παραμείνει εντός της ομάδας υπηρετώντας την από διαφορετικό πόστο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είχε αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι που του έγινε η πρόταση από την διοίκηση. Αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιδί του ΟΦΗ, του έγινε πρόταση να αναλάβει πόστο στην Κ19 και παράλληλα να αποτελεί ένα συνδετικό κρίμα μεταξύ των ομάδων Κ20, Κ19, Κ17 (που πρόκειται να δημιουργηθούν μόλις η ομάδα ανέβει στην Σούπερ Λιγκ) και της ΠΑΕ ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη παρακολούθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Παρότι δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση γιατί δεν είναι και εύκολο για έναν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή να «σκοτώσει» μέσα του αυτό το συναίσθημα, όλα δείχνουν ότι ο Πίτσος θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα συνεχίσει να υπηρετεί τον ΟΦΗ από διαφορετικό πόστο.

Το εκπληκτικό με τον Πίτσο είναι ότι παρότι είναι 36 χρονών, έχει περάσει στον ΟΦΗ τα 2/3 της ζωής του μέσα στην ομάδα και θα συνεχίσει επ’ αόριστον. Πέραν όλων των άλλων, στον ΟΦΗ θεωρούν ότι ο Μηνάς Πίτσος έχει την προσωπικότητα αλλά και τον χαρακτήρα ώστε να αναδειχθεί σε ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας μέσα στα επόμενα χρόνια. Και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του προσώπου του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook