Από τον Πλατανιά στον ΟΦΗ: Ο Κώστας Παγανιάς, νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ένας από τους πιο καταξιωμένους και ανερχόμενους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, ο Κώστας Παγανιάς αποτελεί το νέο μέλος του τεχνικού τιμ αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Ήδη, εδώ και αρκετές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Λευτέρης Πουπάκης αναμένεται να μετατοπιστεί στην Κ19 του ΟΦΗ προκειμένου να δουλέψει με νέα παιδιά αφού στην ομάδα εκτιμούν τόσο την εμπειρία του, όσο και τον άριστο χαρακτήρα του.

Έτσι από την στιγμή που είχε αποφασιστεί η μετάθεση του Πουπάκη στην Κ19, ξεκίνησαν οι επαφές για το νέο προπονητή τερματοφυλάκων του ΟΦΗ. Στον ΟΦΗ ήθελαν να κάνουν μια προσεκτική επιλογή και τελικά κατέληξαν στον Κώστα Παναγιά που μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Πλατανιά.

Ο 35χρονος προπονητής τερματοφυλάκων, πλέον του ΟΦΗ, έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα των Χανίων όπου πήγε μαζί με τον Γιάννη Χριστόπουλο (με τον οποίο συνεργάστηκαν τόσο στον ΠΑΣ Γιάννενα, όσο και στην ουκρανική Ταβρίγια) και όταν ο τελευταίος αποχώρησε από τον πάγκο του Πλατανιά, εκείνος παρέμεινε εκεί.

Στον Πλατανιά έκανε εξαιρετική δουλειά και παρέμεινε εκεί μέχρι και όταν δέχτηκε την πρόταση του ΟΦΗ. Ο Παγανιάς συνδέεται με φιλία αρκετών χρόνων με το Νίκο Νιόπλια ενώ είχε συνεργαστεί και με τον Γιώργο Βλαστό όταν ο νυν τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ ήταν προπονητής στην Καλλιθέα.

Στον χώρο του αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους προπονητές τερματοφυλάκων και θεωρείται ιδιαίτερα καταρτισμένος πάνω στον συγκεκριμένο τομέα ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το προηγούμενο καλοκαίρι βρέθηκε στην Λέστερ παρακολουθώντας προπονήσεις των μετέπειτα πρωταθλητών Αγγλίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook