Χτυπάνε “κόκκινο” οι συζητήσεις και οι επαφές στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Mέρες καύσωνα διανύουμε και έχει πάρει “φωτιά” ο υδράργυρος, και το σκηνικό στον ΟΦΗ εναρμονίζεται με το κλίμα αφού είναι… “καυτό”.

Η ζέστη πάει να σπάσει τα θερμόμετρα αυτές τις μέρες αλλά το ίδιο και οι επαφές και συζητήσεις σε όλα τα μέτωπα στον ΟΦΗ, που “χτυπάνε” και αυτές… κόκκινο.

Η υλοποίηση του σχεδιασμού για τον ΟΦΗ της σεζόν 2016-17 έχει ξεκινήσει και Νιόπλιας και Λαμπράκης αυτό το διάστημα βρίσκονται με το… στιλό στο χέρι γράφοντας και σβήνοντας ονόματα.. και κάνοντας την προεργασία πριν το τηλέφωνό τους πάρει… φωτιά για τις τελικές συζητήσεις.

Σε προτεραιότητα βέβαια βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ που θα παραμείνουν, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι κουβέντες ώστε να “κλείσουν”.

Παράλληλα σε διοικητικό επίπεδο η διοικητική διεύρυνση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο αριθμός των επιχειρηματιών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τις επόμενες μέρες.

Και όλα αυτά ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει με την προετοιμασία να αρχίζει στις 18 Ιουλίου με τους ποδοσφαιριστές από τις 15 Ιουλίου να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τέστ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook