«Η ποινή των -6 δεν είναι φρούτο να περιφέρεται δεξιά και αριστερά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Mανώλης Φωτάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ήταν κατηγορηματικός για την υπόθεση που αναδείχθηκε από χθες και τόνισε με νόημα ότι: “Δεν υπάρχει κανένα νομικό στήριγμα”.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Φωτάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το τι έγινε τελικά και πήρε τέτοια έκταση αυτή η υπόθεση: “Στην προκείμενη περίπτωση δεν τίθεται τίποτα στον ορίζοντα. Απευθύνθηκα στην Football League όπου μίλησα με την κυρία Βρεττού, υπάλληλος του αγωνιστικού τμήματος, και η οποία μου είπε ότι έγινε μια συζήτηση γιατί όπως γνωρίζετε αποχώρησαν από την Football League o Eργοτέλης με τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι τέθηκε το θέμα της αφαίρεσης των έξι βαθμών. Πάνω στην κουβέντα συζητήθηκε το περσινό θέμα του ΟΦΗ. Ούτε ειπώθηκε, ούτε αποφασίστηκε κάτι για τον ΟΦΗ”.
Για το αν υπάρχει θέμα τιμωρίας του ΟΦΗ: “Οι -6 βαθμοί δεν είναι φρούτο να περιφέρεται δεξιά και αριστερά. Δεν γίνεται να αφορά τη νέα ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί. Δεν ετέθη καν θέμα αφαίρεσης βαθμών του ΟΦΗ. Δεν ξέρω αν θα τεθεί και θέμα όταν ο ΟΦΗ γίνει θέμα τoυ συνεταιρισμού. Νομικά δεν υπάρχει καμία υπόσταση και δεν τίθεται θέμα για τον σύλλογο”.
Για το αν θα τεθεί θέμα από την ΕΠΟ στο μέλλον: “Όλα είναι θεωρητικά όμως δεν υπάρχει κανένα νομικό στήριγμα. Δεν στέκει αυτό το πράγμα. Ειδικά όταν μιλάμε για μια νέα ΠΑΕ, με εντελώς διαφορετικό ΑΦΜ”.
Για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ: “Η Γενική Συνέλευση που θα ιδρύσει τη νέα ΠΑΕ θα έχει νέο ΑΦΜ. Θα κατατεθεί κανονικά στην εφορία και με αυτό θα συμμετάσχουμε στην Football League. Ούτε βέβαια τίθεται θέμα να αναβιώσει η παλιά ΠΑΕ”.
Για την εκκαθάριση: “Πάμε βάσει των διατάξεων. Έχει οριστεί η Γ.Σ. που είναι η τελευταία της πρώην ΠΑΕ στις 28 Ιουνίου και ακολουθώς την 1η Ιουλίου θα γίνει εκείνη του Ερασιτέχνη για να αποφασίσει την ίδρυση της νέας εταιρείας. Οτιδήποτε κάνουμε, πριν το κάνουμε, ενημερώνουμε το Υπουργείο Εμπορίου. Τον Ιουλίο θα έχουμε κάνει ότι χρειάζεται να κάνουμε για να μην έχει η ομάδα κανένα απολύτως πρόβλημα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook