Δεν τίθεται θέμα αλλαγής της έδρας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανένα θέμα αλλαγής της έδρας του ΟΦΗ και μετακόμισης του από το “Γεντί Κουλέ” στο Παγκρήτιο δεν έχει τεθεί και δεν τίθεται όπως τονίζουν μέλη της διοίκησης. “Το γήπεδο μας είναι υπόδειγμα και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα” λένε χαρακτηριστικά.

Έπειτα από το τραγικό γεγονός με τον θάνατο του 21χρονου Γιάννη Ρουσσάκη, ακούστηκε και γράφτηκε ότι στον ΟΦΗ σκέφτονται αλλαγή της έδρας της ομάδας και μετακόμισης της στο Παγκρήτιο Στάδιο. Τέτοιο θέμα δεν τέθηκε ποτέ και επί της ουσίας δεν υπήρξε καμία συζήτηση για να φύγει η ομάδα στο “Γεντί Κουλέ”. Άλλωστε, δεν υπήρχε και λόγος να γίνει…

Το θλιβερό περιστατικό της Δευτέρας που σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου δεν συνδέεται σε κανέναν βαθμό με την ομάδα αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ΟΦΗ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο πιο σημαντικό – από πλευράς επικινδυνότητας – παιχνίδι του ΟΦΗ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα δεν έγινε το παραμικρό και δεν πετάχτηκε ούτε “καρφίτσα”.

Όπως τονίζουν μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ “τα επεισόδια που συμβαίνουν στους δρόμους του Ηρακλείου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα παιχνίδια της ομάδας μας στο “Γεντί Κουλέ”. Από όταν επέστρεψε η ομάδα μας στην φυσική της έδρα, μας δίνουν όλοι συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά του κόσμου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook