Ακόμα μια “διοικητική” μεταγραφή για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Χατζάκης είναι το νέο διοικητικό μέλος του ΟΦΗ που έγινε το το τρίτο μέλος που προστίθενται μέσα στο τελευταίο 10ημερο.

Ο Γιώργος Χατζάκης για την συμμετοχή του στην μετοχική ομάδα του ΟΦΗ, ανέφερε σε δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr«Βλέπω οτι υπάρχει μια σοβαρότητα στους ανθρώπους που διοικούν σήμερα τον ΟΦΗ, αλλά υπάρχει και σοβαρότητα στο τεχνικό επιτελείο με την παρουσία του Νίκου Νιόπλια σε αυτό. Μέσω τον κ. Παντελή Σαπουνάκη, ο οποίος συμμετέχει στην ομάδα των 9 οι οποίοι ξεκίνησαν αυτήν την προσπάθεια, γνωρίζω πως λειτουργεί η ομάδα αυτή τη στιγμή. Με καθαρές διαδικασίες. Ετσι αποφάσισα και εγώ να συμμετάσχω σε αυτήν με στόχο πάντα μια ομάδα καθαρή, η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρει σιγά-σιγά τον κόσμο στη γήπεδο, αλλά θα μπορέσει κάποια στιγμή να προωθήσει και περισσότερα Κρητικόπουλα».

Για την δική του σχέση με τον ΟΦΗ, ο Γιώργος Χατζάκης, επισημαίνει ότι «είμαι φίλος του ΟΦΗ απο μικρό παιδί. Πηγαίνω στο γήπεδο απο το 1979, όταν για πρώτη φορά παρακολούθησα το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός 2-0. Απο τότε είμαι κοντά στην ομάδα και παρακολουθώ την πορεία της στις καλές και στις κακές στιγμές. Μακάρι να μπορέσουμε, όλοι μαζί, με την συμμετοχή μας σε αυτό το διοικητικό μοντέλο που υπάρχει σήμερα, να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται και να προσφέρουμε με αυτόν τον τρόπο και στον Κρητικό αθλητισμό».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Μετά τους Μανόλη Ορφανάκη και Μανόλη Κουμαντάκη, ένας ακόμη επιχειρηματίας απο το Ηράκλειο, θα βρίσκεται στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, που θα ιδρυθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Γιώργο Χατζάκη (ιδιοκτήτης βιομηχανικού πλυντηρίου ρούχων), ο οποίος αποδέχθηκε την προσκληση και θα είναι μέτοχος του ΟΦΗ.

πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook