Πως έχει το θέμα του Γιώργου Βλαστού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιώργου Βλαστού που δεν έχει ξεκαθαρίσει και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του νυν τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ. Το Gentikoule καταγράφει το ρεπορτάζ.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες, ο ΟΦΗ να “διέρρεε” πως όσα ακούστηκαν για την αποχώρηση του Γιώργου Βλαστού δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχει θέμα παραμονής του στην ομάδα. Και για να ξεκαθαριζόμαστε, δεν υπάρχει θέμα από τον ΟΦΗ που πολλάκις έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Βλαστού.

Η υπόθεση αφορά και μόνο την έλλειψη χρόνου από την πλευρά του Γιώργου Βλαστού που δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκτός ποδοσφαίρου. Αυτό το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο για να “τρέχει” τα θέματα του ΟΦΗ. Μάλιστα, την Πέμπτη έγινε μια συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και τον Γιώργο Βλαστό όπου συζητήθηκαν αυτά τα δεδομένα. Όπως τονιζόταν από την πλευρά του ΟΦΗ, “έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Βλαστό και γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα”.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι θέμα του Γιώργου Βλαστού για το αν θα παραμείνει στην ομάδα και αν θα καταφέρει να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook