Έτοιμο το πλάνο για τη νέα ΠΑΕ ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια εβδομάδα πριν την ιστορική Γενική Συνέλευση που θα αποφασίσει την ίδρυση της νέας ΠΑΕ ΟΦΗ το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα και τα επόμενα βήματα.

Την επόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που θα αποφασίσει για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ σηματοδοτώντας την οριστική αλλαγή της σελίδας της ιστορίας του ΟΦΗ. Πλέον, τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους καθώς μετά την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, θα ξεκινήσει η δημιουργία του μετοχικού κεφαλαίου που βάσει του νόμου θα ξεκινήσει από τις 300.000 ευρώ. Στον ΟΦΗ θέλουν να ξεκινήσουν από την διπλάσια τιμή (αλλά και παραπάνω πιθανότατα) ώστε στην συνέχεια να αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Το μικρό και “ευέλικτο” διοικητικό σχήμα

Στην συνέχεια και αφού οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ θα κληθούν να ψηφίσουν για να αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Στον ΟΦΗ υπάρχουν απόψεις που λένε ότι το καλύτερο θα ήταν να δημιουργηθεί ένα ολιγομελές συμβούλιο προκειμένου να είναι περισσότερο ευέλικτο στην λήψη των αποφάσεων ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά τις διεργασίες της επόμενης Παρασκευής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook