Έπαθε πλάκα ο Όγκμποε από το “Γεντί Κουλέ” στο ματς με τον Φωστήρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο παιχνίδι κόντρα στον, πρώην πλέον σύλλογο του, Φωστήρα.

Ο 22χρονος επιθετικός συμφώνησε για τρία χρόνια με την κρητική ομάδα και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr «είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ΟΦΗ είναι για μένα ένα μεγάλο σκαλοπάτι και πιστεύω ότι με αυτήν την ομάδα, θα πετύχω πολλά πράγματα. Ονειρο μου είναι να παίξω στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ».

Για τις επαφές με τον ΟΦΗ ανέφερε πως «μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και αμέσως ήμουν θετικός. Μίλησα με τον κ. Πολεμαρχάκη και του εξέφρασα αμέσως την επιθυμία να έρθω στον ΟΦΗ. Ετσι, όλα πήραν το δρόμο τους».

Για την επιστροφή του στο Γεντί Κουλέ, το οποίο επισκέφθηκε πριν απο λίγο καιρό ως αντίπαλος του ΟΦΗ στο παιχνίδι με το Φωστήρα, ανέφερε ότι «θα μου μείνει χαραγμένη στο μυαλό η εικόνα στις εξέδρες και η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι εκπληκτικός. Εύχομαι να μπορέσω να ζήσω και εγώ τέτοιες όμορφες στιγμές».

πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook