Ο Καντιμοίρης μένει Βέροια – στα υπ’ όψιν ο Τζέναμο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Καντιμοίρης ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Βέροια και στον ΟΦΗ εξετάζουν την περίπτωση του Λουίτζι Τζενάμο αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου. Ματιές και στο εξωτερικό.

Απομακρύνεται από τον ΟΦΗ η περίπτωση του Γιώργου Καντιμοίρη καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Βέροια για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Μακεδονίας. Σε σημερινό της δημοσίευμα (28/6) η εφημερίδα Live Sport αναφέρει ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λουίτζι Τζενάμο που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη. Όπως είχαμε αναφέρει στις 23 Ιουνίου, στον ΟΦΗ, πέραν του Καντιμοίρη, είχαν στα υπ’ όψιν τους, ακόμα δύο τερματοφύλακες που ανήκαν φέτος σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ με τον Λουίτζι Τζέναμο να είναι ο ένας και ο Νίκος Παπαδόπουλος, του Πανιωνίου, να είναι ο άλλος.

Οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες, αφού πλέον εκείνη του Καντιμοίρη απομακρύνεται, και αυτό το γεγονός δεν αποκλείεται να ωθήσει τον ΟΦΗ στην λύση ξένου τερματοφύλακα αφού σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια τριάδα γκολκίπερ μαζί με τους Δερμιτζάκη, Κασμερίδη – τον οποίον επίσης θέλουν να παραμείνει στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook