Κολλάει στον Κομπότη η επιστροφή του “Μερέμπα”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ προκειμένου να επιστρέψει στο Ηράκλειο όμως και πάλι, όπως στην περίπτωση του Μιλοσάβλιεβ, στέκεται εμπόδιο ο Λεβαδειακός.

Το όνομα του Γεωργιανού βρίσκεται στο “μπλοκάκι” του Νίκου Νιόπλια εν όψει της ενίσχυσης του ΟΦΗ και είναι δεδομένο ότι ο “Μερέμπα” θέλει να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας με την οποία δέθηκε στην Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός είχε έρθει στο Ηράκλειο και το “Γεντί Κουλέ” για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με τον Φωστήρα δείχνοντας την αγάπη του για τον ΟΦΗ.

Είναι γεγονός ότι θέμα Μερεμπασβίλι υπάρχει. Μάλιστα, το μαρτυρούν και οι επαφές που έχουν οι δύο πλευρές μέσα στις τελευταίες ημέρες προκειμένου ο “Μερέμπα” να επιστρέψει στο Ηράκλειο. Το οικονομικό είναι ένα ζήτημα που καλείται να καλυφθεί, καθώς το κασέ του Γεωργιανού είναι ιδιαίτερα υψηλό, όμως στην ζυγαριά μπαίνει και ακόμα ένας αστάθμητος παράγοντας.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο Μερεμπασβίλι δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό και για να συμβεί αυτό, ο Κομπότης έχει κάποιες αξιώσεις. Μια εξ’ αυτών, όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες, είναι να μπει όρος στην λύση του συμβολαίου του Μερεμπασβίλι ότι δεν θα αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα μέσα στον επόμενο χρόνο. Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο συνέβη και τον προηγούμενο Οκτώβρη όταν ο ΟΦΗ έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του Μιλοσάβλιεβ όμως ο ίδιος όρος αποτέλεσε βασικό εμπόδιο για το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα αφού παρότι οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις, ο Λεβαδειακός θέτει το ίδιο εμπόδιο με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κωλυσιεργία σε αυτήν την υπόθεση.

Πάντως, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα πάντα παραμένουν ανοικτά και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα όμως αυτή η παράμετρος είναι πραγματική και δεν πρέπει να αποκλειστεί από την συγκεκριμένη εξίσωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook