Tι γίνεται με Περογαμβράκη, Πόποβιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ερωτηματικό παραμένει το μέλλον των δύο πρώτων σκόρερ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς, μέχρι τώρα, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ανοικτά παραμένουν δύο σημαντικά κεφάλαια για τον ΟΦΗ της προηγούμενης περιόδου. Ο λόγος για τους Αλέξη Περογαμβράκη και Ζντράβκο Πόποβιτς που αυτήν την στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή τους στον ΟΦΗ της Football League. Καταγράφοντας τα δεδομένα και μόνο, κάθε περίπτωση δείχνει να είναι ξεχωριστή αυτήν την στιγμή έχουν ως εξής:

Για τον Αλέξη Περογαμβράκη: Ο αρχηγός του ΟΦΗ είχε μια πρώτη συνάντηση με τον ΟΦΗ την Πέμπτη αλλά δεν σημειώθηκαν οριστικές εξελίξεις. Οι δύο πλευρές θα τα πουν ξανά μέσα στην επόμενη εβδομάδα και αυτήν την στιγμή η παραμονή του “Πέρο” παραμένει ανοικτή. Θα γίνουν ξανά συναντήσεις που θα στραφούν γύρω από διάφορες παραμέτρους που αφορούν το μέλλον του 28χρονου επιθετικού και από το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα σημειωθούν και οριστικές εξελίξεις.

Για τον Ζντράβκο Πόποβιτς: Για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, τα κριτήρια δείχνουν να είναι αγωνιστικά και μόνο. Μέχρι στιγμής, ο Κροάτης δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τον ΟΦΗ ενώ γίνονται συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του, από τον οποίο ζητήθηκε μια ολιγοήμερη διορία προκειμένου να καταλήξουν στο αν θα του γίνει πρόταση ή όχι. Αυτήν την στιγμή στον ΟΦΗ δείχνουν ότι δεν “καίγονται” για την παραμονή του Κροάτη μεσοεπιθετικού ενώ όπως έχει φανεί, η ομάδα ψάχνεται για παίκτες με ανάλογα χαρακτηριστικά και οι οποίοι θα παίζουν στα άκρα της επίθεσης (Μιλοσάβλιεβ, Μερεμπασβίλι).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook