ΟΦΗ: “Πραγματική αγάπη από όλη την Κρήτη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ, αναφέρεται στην βράβευση της ΕΠΣ Λασιθίου και τονίζει ότι “ο ΟΦΗ θέλει και επιδιώκει την καλύτερη δυνατή συνεργασία και επαφή, τόσο με το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο και τις ομάδες της περιοχής, όσο και με όλη την Κρήτη”.

«Το ζεστό χειροκρότημα του Λασιθιώτικου ποδοσφαιρικού κοινού, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛασιθίου, Σύλλας Λουτσέτης, έκανε απο μικροφώνου αναφορά στην επιστροφή του ΟΦΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες, έδειξε πραγματικά την αγάπη που υπάρχει σε όλη την Κρήτη, για την πιο ιστορική ομάδα του νησιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΦΗ μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα της ofi1925.gr, στην οποία γίνεται εκτενής αναφορά για την εκδήλωση.

Eνώ, θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη, ότι ο επιχερηματίας Γιάννης Πολεμαρχάκης, επίλεκτο μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Λασίθι με δυο ξενοδοχεία στον Αγιο Νικόλαο, δέχθηκε πραγματικά βροχή απο συγχαρητήρια, απο ανθρώπους του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου (και όχι μόνο), για την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει οι επιχειρηματίες που έχουν μπεί μπροστά στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος είναι γνωστό ότι συνδέεται με στενή φιλία με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη, του ευχήθηκε και προσωπικά στο τραπέζι του ΟΦΗ, οι τιμητικές πλακέτες να …αυξηθούν και του χρόνου, τέτοια εποχή ο ΟΦΗ να πανηγυρίζει την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκ.

Τον ΟΦΗ στην γιορτή του ποδοσφαιριστή, που διοργάνωσε για πρώτη φορά η ΕΠΣΛασιθίου εκπροσώπησαν εκ μέρους της διοίκησης τυ ΟΦΗ ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Αποστολάκης και ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Γιώργος Κορτσιδάκης.

Με ανακοίνωση της η διοικηση του ΟΦΗ ευχαριστεί την ΕΠΣΛασιθίου «για την τιμή και τον σεβασμό στο πρόσωπο του ΟΦΗ» και επισημαίνει ότι «ο ΟΦΗ θέλει και επιδιώκει την καλύτερη δυνατή συνεργασία και επαφή, τόσο με το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο και τις ομάδες της περιοχής, όσο και με όλη την Κρήτη».

πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook