14 ημέρες πριν την “πρώτη”: Τι έχει κάνει ο ΟΦΗ σε κάθε “γραμμή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο εβδομάδες πριν την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς και το Gentikoule καταγράφει το έλα – φύγε του ΟΦΗ.

Δεκατέσσερις ημέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση για την σεζόν 2016 – 2017 και τα κομμάτια, σιγά – σιγά, αρχίζουν να μπαίνουν στις θέσεις τους. Εντός της εβδομάδας, που ξεκίνησε σήμερα, αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, τόσο στα θέματα των μεταγραφών – όσο και στα θέματα των ανανεώσεων.

Ξεκινώντας από τα “εσωτερικά” ζητήματα, αυτά που παραμένουν ανοικτά είναι εκείνα των Περογαμβράκη, Χαντί, Καλέ και Κώτσιου αφού μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά. Είναι δεδομένο ότι ο Νιόπλιας θέλει να παραμείνουν και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ενώ από εκεί και πέρα φαίνεται ότι ο Ζντράβκο Πόποβιτς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Επίσης, εντός της λίστας του Νιόπλια είναι και ο Αλέξης Κασμερίδης με τον οποίο έγινε μια πρώτη συζήτηση και πλέον απομένουν να διεκπεραιωθούν οι τελικές λεπτομέρειες.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Ξεκινώντας από το θέμα των ανανεώσεων, ήδη θα παραμείνουν στην ομάδα αρκετοί παίκτες από εκείνους που τελείωσαν το πρωτάθλημα με την φανέλα του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, έχουν ανανεωθεί τα συμβόλαια των Κιάσσου, Δερμιτζάκη, Νάστου, Φαζού, Μπολάκη, Κοιλιάρα, Μπουρσέλη, Φουκαράκη.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μέχρι στιγμής, έχουν ανακοινωθεί δύο ποδοσφαιριστές: Οι Μάριος Όγκμποε και Δημήτρης Μάνος αποτελούν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ για τη νέα περίοδο. Ο ΟΦΗ απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση, τόσο στα δύο πλευρά – όσο και στην κορυφή. Επί της ουσίας, η γραμμή κρούσης του ΟΦΗ είναι εκείνη που ξεκίνησε να ενισχύεται πρώτα και μετά έχουν κλείσει αρκετά μέτωπα στην άμυνα με την παραμονή των Κιάσσου, Δερμιτζάκη, Φαζού και Κοιλιάρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook