Ανακοίνωση στήριξης του ΟΦΗ στον Μανώλη Φωτάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης προς τον έγκριτο νομικό τονίζοντας ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση, του συνόλου της ομάδας των επιχειρηματιών, που βρίσκονται στον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής

«Ο Μανόλης Φωτάκης είναι ένας αγνός φίλος του ΟΦΗ, που προσφέρει απο αγάπη τις νομικές του γνώσεις στην ομάδα μας και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε «η ομάδα επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τις τύχες του ΟΦΗ, αισθάνεται την υποχρέωση να υπενθυμίσει προς πάσα κατεύθυνση την πολύ σημαντική και ανιδιοτελή προσφορά του νομικού της ομάδας Μανόλη Φωτάκη, σε όλη αυτήν την πορεία της επανεκκίνησης του ΟΦΗ και όχι μόνο.

Ο Μανόλης Φωτάκης προσφέρει απλόχερα και μόνο απο αγάπη για το σωματείο, τις νομικές του γνώσεις σε αυτό και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση, του συνόλου της ομάδας των επιχειρηματιών, που βρίσκονται στον ΟΦΗ.

Είναι περιττό να υπενθυμίσουμε και ο κόσμος του ΟΦΗ πιστεύουμε ότι γνωρίζει, τις μάχες που έχει δώσει κατά καιρούς  ο Μανόλης Φωτάκης, στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων για τον ΟΦΗ, με πιο πρόσφατη την επιστροφή των 6 βαθμών, που μας είχαν άδικα αφαιρεθεί απο το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μανόλης Φωτάκης ήταν και θα συνεχίσει να είναι κοντά μας και εμείς θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε με πολυ μεγάλη προσοχή τις νομικές του και όχι μόνο συμβουλές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook