Επιθετικός και τέλος για φέτος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για το τέλος άφησε ο Νίκος Μαχλάς την μεταγραφή του επιθετικού που δεν αποκλείεται να κλείσει ακόμα και σήμερα καθώς ο πρόεδρος του ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της ομάδας.

Μετά την απόκτηση του Φρεντερίκ Μεντί, στον ΟΦΗ αποφασίστηκε να μην γίνει μεταγραφή δεξιού μπακ αφού μετά πέραν των Γαλανόπουλου, Ζαχαράκη υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να καλύψουν την θέση όπως είναι οι Ρόβας, Ουκάρ. Άλλωστε, μπορεί ο ΟΦΗ να έχει προχωρήσει σε 11 μεταγραφές που με αυτήν του επιθετικού θα φτάσουν τις 12 όμως στις τάξεις της ομάδας δεν ξεχνούν ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας δεν μπορεί να ξεφύγει σε καμία περίπτωση.

Για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης ενός δεξιού μπακ αλλά μόνο του επιθετικού που – κακά τα ψέμματα – επείγει αυτήν την στιγμή όσο τίποτα άλλο. Άλλωστε, μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ της τελευταίας εβδομάδας ο Νίκος Αναστόπουλος είναι σε θέση να έχει στην διάθεση του ένα υπερπλήρες αλλά και ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ που έχει την δυνατότητα να ανεβάσει επίπεδο τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, στον ΟΦΗ δεν ασχολήθηκαν και πολύ με την περίπτωση απόκτησης του Ντενεμπούμ – άλλωστε και το βιογραφικό του δεν έδειχνε κάτι το ιδιαίτερο – με αποτέλεσμα ο Ολλανδός επιθετικός να μην απασχολεί πλέον την ομάδα. Ο Μαχλάς άφησε στην… άκρη την περίπτωση του έγχρωμου ποδοσφαιριστή καθώς ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο με επιθετικό τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook